Kontakt oss
se com

Velkommen til Hallingplast

Hallingplast ekstruderer rør og profiler i ulike plastmaterialer, med hovedvekt på Polyetylen (PE) og Polypropylen (PP). Gjennom samarbeid med noen av Europas fremste aktører innen plastbearbeiding, tilbyr vi et komplett sortiment med rørdeler og tilbehør.

Les mer om Hallingplast ›

Markeder

Produktområder

VAV går foran i kampen for klima og miljø

02.12.2021

VAV i Oslo kommune tar miljø og klima på alvor, og har derfor opprettet en egen stilling som miljørådgiver der målet er å redusere klimagassutslippene fra anleggsprosjekter. Rørbloggen tok en prat med Synne Sidenius som har denne viktige jobben.

Hva er det med Hallingtreff?

16.11.2021

10.-12. januar blir det jubileumsdager for Hallingtreff. Disse januardagene i 2022 arrangeres fagtreffet der vannbransjen møtes for idé og erfaringsdeling for 25. gang. Påmeldingen er åpnet, og i denne utgave av Rørbloggen reflekterer vi over treffets egenart. Hva er det med Hallingtreff egentlig?

Bærekraftig infrastruktur har en verdi verdt å betale

02.11.2021

Er det mulig å snakke om en miljøvennlig plastindustri? Svaret er et ubetinget ja. Selv om materialet har fått en kraftig bismak gjennom mediene på grunn av alt det bestandige avfallet som flyter rundt i verdenshavene skjer det store framskritt mot en bærekraftig framtid for plastindustrien, inklusiv rørbransjen.

Aktuelt og arrangementer