Kontakt oss
se com

Vei og bane

Infrastruktur under asfalt og sikkerhet på veiskulderen

Ved utbygging av en vei, er det mange som kjemper om plassen. Vann, avløp, overvann og kabler skal ofte ned i grunnen – og i veiskulderen skal det settes opp sikringstiltak for både harde og myke trafikanter.

Veisikring

Hallingplast leverer veisikringsprodukter i plast som tilfredsstiller kravene i markedet og våre autovernstolper har vært på markedet i mange år. Produktene er utviklet i tett samarbeid med veimyndigheter og interesseorganisasjoner. Som i alt annet vi gjør har vi brukerne i fokus når vi utvikler innovative løsninger.

Vårt siste tilskudd til bransjen er underkjøringsskinne for motorsyklister som festes under den tradisjonelle autovernskinnen.  

Kabelrør

Ved tradisjonelle veianlegg, broer eller tuneller legges det ofte ned flere kilometer med kabeltrekkerør. Hallingplast leverer både rør for direkte legging i grøft, tunell eller innstøpning i bro.

Vann og avløp 

Produkter for vann og avløp er blant vår kjerneprodukter, og vi har her produkter tilpasset de fleste anlegg. Opp gjennom årene har vi vært leverandør på noen av de største veianleggene i Norge. Presis logistikk er en kritisk faktor for effektive veiprosjekter, og Hallingplast har derfor ett bredt sortiment av både rør og veisikringsprodukter på lager.

Referanser

Fullskala-test med prøvedokke er en del av godkjenningsordningene for produktene

PP kabelrør

Strekkfaste skjøtesystem for enkel montering, og en fleksibel installasjon