Kontakt oss
se com fi

Olje og gass

– Fra kostnadseffektiv korrosjonssikring til spesialløsninger i plast 

Olje & gass blir et stadig viktigere marked for Hallingplast. I tillegg til at dette er en bransje vi er vant til å jobbe med, har vi kvaliteten og kapasiteten som kreves for å håndtere prosjektene.

Ressursbanken
Kontakt oss
Produkter

Water injection pipes 

PE-rør som trekkes inn i stålrør for rustbeskyttelse er et av våre standardprodukter for subsea. Dette har vist seg å være en kostnadseffektiv måte å korrosjonssikre stålrør på. Vi har levert PE-rør som rustbeskyttelse i water injection pipes siden 2006 og har vært underleverandør til flere store subsea prosjekter. Rørene blir skreddersydd for det enkelte prosjekt, og Hallingplast tar derfor frem unike diametere for hvert prosjekt. Se referanseliste her.

Spesialprodukter

Vi jobber gjerne direkte mot subsea-installatører og har på flere oppdrag vært problemløsere for å finne smarte løsninger hvor plast inngår som komponent. Utvikling av matter for å stabilisere havbunnen ved håndtering av ROV og trekkhoder for signalkabler, er eksempler på oppdrag hvor vår kompetanse på bearbeiding av ulike plastmaterialer kommer til sin rett.

Hallingplast tilfredsstiller ISO9001, og har lang erfaring med å tilpasse oss kundekrav der det stilles høyere krav enn standarden. 

Referanseprosjekter

Rørlass på vei til Larvik for båtfrakt til Angola

Lasting på båt på vei til Skotland

Hvert rør merkes med nummer, for absolutt sporbarhet