Hallingplast velger Addovation og IFS Applications

Hallingplast, en av Norges største og moderne plastrørprodusenter, har inngått avtale med Addovation om implementering av forretningssystemet IFS Applications. Hallingplast har vokst kraftig de siste årene og trenger en ny plattform for å støtte videre vekst.

«Det viktigste for oss var å velge en langsiktig partner som forstår våre arbeidsprosesser og et system som støtter alle våre fremtidige behov» sier Steinar Tragethon, gründer og daglig leder i Hallingplast.

«Med den sterke veksten vår, har vi et behov for å sikre at vi jobber mest mulig effektivt og at informasjonen flyter godt mellom avdelingene våre. Valget vårt falt på Addovation og IFS Applications. Med Addovations ekspertise innen fagfeltene og et ERP-system som er ledende på produksjon, logistikk, CRM, prosjekt og økonomi føler vi oss sikre på at vi har gjort et godt valg. Addovation og IFS har dessuten svært gode referanser innen produksjonssektoren noe som vi vektlegger høyt», fortsetter han.  

Løsningen vil støtte alle forretningsprosesser i Hallingplast, fra tilbud, ordre, innkjøp, produksjonsplanlegging og produksjon, lager og transport, i en og samme løsning. «Dette gir oss full sporbarhet og gjennomsiktighet i hele verdikjeden på tvers av landegrensene, der automatiserte og integrerte prosesser sørger for effektive arbeidsflyter.»

Drammensbedriften Addovation har også vokst betydelig de siste årene, og nærmer seg 100 ansatte i Skandinavia. De jobber kun mot ERP-løsningen IFS Applications, og har en implementeringsmetode som passer godt for små og mellomstore bedrifter. Denne vil sørge for at Hallingplast kan opprettholde daglig drift samtidig som det nye systemet implementeres.

«Vi er veldig stolte over avtalen med Hallingplast, som er vunnet i sterk konkurranse med de største ERP-leverandørene på markedet. Vår sterke kompetanse på både fag og system var en viktig faktor for Hallingplast, og beviser at rene kompetansebedrifter som Addovation er konkurransedyktige med de aller største. Vi ser frem til å bistå Hallingplast med å nå sine mål» sier Per Inge Sævareid, daglig leder i Addovation.

«IFS Applications er som skapt for slike selskaper som Hallingplast. Vi er stolte over at Addovation nok en gang viser at de kan gi det norske produksjonsmarkedet helhetlige løsninger ved bruk av IFS. Hallingplast er enda et tilskudd til vårt voksende antall kunder, som setter digitalisering i høysetet.» sier Fredrik Edendahl, Channel Partner Director hos IFS Nordics.

Prosjektet er allerede i gang, og skal være ferdigstilt før årsskiftet.

Om Hallingplast AS

Hallingplast er en av Norges største og mest moderne plastprodusenter. Spennvidden på produktene er stor, men hovedvekten ligger på rør til vann, avløp og gass, merder til fiskeoppdrettsnæringen, spesialrør til bensinstasjoner og produkter for veisikring. Vi har sterkt fokus på kvalitetssikring og produktutvikling. Til produksjonen benyttes de fleksible og robuste materialene polyetylen (PE) og polypropylen (PP). Det legges vekt på en stadig produktutvikling, slik at bedriften til enhver tid kan møte bransjens krav og kundenes ønske. Gjennom samarbeid med noen av Europas fremste aktører innen plastbearbeiding, tilbyr vi ett komplett sortiment med rørdeler og tilbehør. Les mer på www.hallingplast.no

 

Om Addovation AS
Addovation er en IFS Gold Channel Partner og en leverandør av IFS Applications til små og mellomstore bedrifter i Skandinavia. Selskapet har kontorer i Norge og Sverige, og tilbyr tjenester, produkter og rådgivning. Addovation ble grunnlagt i 2008, og har med god og stabil vekst blitt utnevnt til "Gasellebedrift" fire ganger de siste årene. 

Om IFS

IFS™ er en ledende, global leverandør av forretningssystem som hjelper virksomheter med å bli mer fleksible. Med omfattende kompetanse innen utvalgte bransjer tilbyr IFS et fleksibelt, helintegrert forretningssystem (ERP) inkludert løsninger for vedlikehold (EAM) og service. Med over 3500 ansatte støtter de mer enn ti tusen kunder over hele verden gjennom lokale kontorer og et voksende partnernettverk.