Kontakt oss
se com fi

Aktuelt

Aktuelle saker og nyheter fra Hallingplast. Følg også Rørbloggen - der du kan begrave deg i fagartikler om rør og VA-systemer skrevet av erfarne PE-folk. Bli klokere innenfor ditt fagområde og del kompetanse med andre som jobber med det samme som deg. Nye artikler om PE-rør, sjøledninger, konkrete VA-prosjekter og sentrale utviklingstrekk i bransjen publiseres jevnlig, og du får dem til din e-post om du abonnerer.

Ny farge på blå striper til drikkevannsrør

Våre PE100RC drikkevannsrør, som tidligere har hatt mørkeblå fargestriper, vil fremover få lyseblå fargestriper.

Elisabeth Hovda ny materialteknisk sjef i Hallingplast

Elisabeth Hovda er ansatt som materialteknisk sjef i Hallingplast AS. Skal bidra til bedre kvalitet og mer kunnskap i hele verdikjeden, fra råstoff til sveising av sluttprodukt.

Investerer 100 millioner i nytt produksjonsanlegg for resirkulering av rørmaterialer i plast

Næringsminister Jan Christian Vestre la i dag ned grunnsteinen til Hallingplast sitt nye produksjonsanlegg i Ål i Hallingdal. Produksjonsanlegget har en prislapp på 100 millioner kroner og er en ambisiøs satsing på resirkulering av høykvalitets rørmaterialer i plast. 

Erik leder for Hallingplasts satsing på nytt marked

I høst starter Hallingplast AS en satsing på energi- og telekommarkedet. Erik Oraug Lottrup er ansatt som salgs- og produktsjef på det nye fagområdet. – Høy aktivitet, rask utvikling og sterkt fokus på bærekraft. Dette blir spennende, sier Lottrup. Trekkerør i resirkulerte materialer blir et viktig produkt på dette området.

Jonas Hegerholm ny produktsjef VA

Jonas Hegerholm (52) trer inn i en nyopprettet stilling som produktsjef VA i Hallingplast. Hegerholm har lang erfaring med VA-salg til de største entreprenørene fra grossistleddet. Nå blir han et viktig VA-faglig bindeledd i bransjen. Hegerholm peker allerede på særlig to endringer som vil prege bransjen tydelig fremover.

Enorm innsats fra ansatte sikrer at Hallingplast starter opp produksjonen igjen

Hallingplast starter i dag opp produksjonen etter å ha vært hardt rammet av ekstremværet «Hans».

Forsinkelser i leveranser etter ekstremværet “Hans”

Hallingplast ble tirsdag ettermiddag rammet av ekstremværet "Hans" i form av flom innover lager, produksjon og kontorlokaler på Kleivi, Ål i Hallingdal.  

GEROfit REX nå som ISCC PLUS-sertifisert fossilfrie rør

Vår samarbeidspartner Gerodur har nå fått ISCC PLUS-sertifisering. 

JAPI-pipe opp til 1000mm

Vi kan nå levere PE-rør med beskyttelseskappe, JAPI-pipe, i rette lengder opp til 1000mm. 

Produksjonsmetode T-rør i PE100

Å velge feil produksjonsmetode for et T-rør kan være ødeleggende. I denne posten ønsker vi å opplyse om ulike produksjonsmetoder for T-rør i PE100. Det er veldig viktig å velge riktig produksjonsmetode til riktig bruksområde for å sikre langsiktig holdbarhet og pålitelighet for hele rørsystemet. 

God sommer

Vi ønsker alle kunder og samarbeidspartnere en deilig og avslappende sommer, og gleder oss til å ta fatt på høstens oppgaver når vi er tilbake igjen.

Åpningstider påske 2023

Påsker nærmer seg og vi holder påskestengt i uke 14. 

VA Messene 2023

Vi ønsker å invitere alle våre kunder og forretningsforbindelser til VA Messene 2023.

Grønt omstillingsprosjekt mottar 70 millioner

Et løft for den grønne omstillingen i havbruket - 70 millioner i støtte til prosjektet SirkAQ fra Grønn Plattform

Åpningstider i julen

Hallingplast har siste arbeidsdag før juleferie den 22. desember.

Årets julegave

Årets julegave går til Barnekreftforeningen Buskerud for deres viktige arbeid med å skape gode rammer for barn og pårørende i en krevende situasjon. 

Ny salgs- og markedssjef i Hallingplast

Hallingplast AS styrker seg på utvikling av salg og marked. Øystein Kolberg (48) er ansatt som salgs- og markedssjef, med særlig ansvar for en viktig side av markedsarbeidet.  

Et steg på veien mot en grønn transportsektor

Innen 2025 skal 7 av Norges største byer ha utslippsfri kommunal bygg- og anleggsnæring, mens øvrige aktører får frem til 2030. For at det grønne skiftet skal realiseres, er vi nødt til å elektrifisere byggeplassen og transportsektoren.

Hallingtreff tilbake i januar – 2024

Nå er Hallingtreff nummer 26 under planlegging. Landets mest tradisjonsrike fagtreff innen vann og avløp blir igjen arrangert i januar – men først i 2024.

Nytt personal- og administrasjonsbygg i Kleivi

Byggingen av nytt personal- og administrasjonsbygg i Kleivi er nå i gang.