Kontakt oss
se com

Aktuelt

Aktuelle saker og nyheter fra Hallingplast. Følg også Rørbloggen - der du kan begrave deg i fagartikler om rør og VA-systemer skrevet av erfarne PE-folk. Bli klokere innenfor ditt fagområde og del kompetanse med andre som jobber med det samme som deg. Nye artikler om PE-rør, sjøledninger, konkrete VA-prosjekter og sentrale utviklingstrekk i bransjen publiseres jevnlig, og du får dem til din e-post om du abonnerer.

Påmeldingen åpner - Kom og kjenn på Hallingtreff-atmosfæren!

Tirsdag 15.oktober åpner påmeldingen til Hallingtreff 2020. Da er det bare å gå inn på den rette linken og melde seg på treffet som så ofte omtales som vannbransjens tankesmie. Her er det plass til 280 deltakere, inklusive representanter fra 20 utstillere.

På Lab´n i Kleivi

Det er en skarp høstdag i Kleivi og det myldrer av aktivitet inne på fabrikken. Produksjonen av rør går sin vante gang og pakkes for utsendelse til hele verden. Men, før den tid skal både råvarer og ferdige produkt innom laboratoriet på Hallingplast. Her er det Rolf, Øivind  og Henry som sørger for at alt er som det skal. 

Vi inviterer til Åpen dag

I forbindelse med vårt 50 års jubileum - ønsker vi å invitere til Åpen dag på fabrikken i Kleivi.

Hallingplast etablerer salgskontor i Oslo

Fra august åpner Oslo-kontoret. Det er seniorrådgiver Roar Sannem, og Salgssjef VA/ Industri Amund Haustveit som stort sett vil være å treffe her.

Hallingplast - Infrastruktur for fremtiden

Ny brosjyre: Hallingplast - Infrastruktur for fremtiden

Åpningstider og ferieavvikling

Vi avvikler ferie og utfører vedlikehold på våre produksjonslinjer uke 29 & 30. Det vil i denne perioden være begrenset utkjøring av varer. Vi treffes på mail og telefon hele sommeren. Ønsker alle våre kunder, samarbeidpartnere og leverandører en riktig god sommer.

Jubilant i skole for bærekraftig infrastruktur

-Hallingplast er ikke bare en bedrift, - det er også en skole for bærekraftig infrastruktur. Bedriften har hatt en rekke læremestre som har vært flink til å hente kompetanse både blant egne medarbeidere, kunder og leverandører gjennom gode dialoger.

Hallingplast ansetter salgssjef VA/Industri

Hallingplast fortsetter sin solide vekst og styrker sin salgsavdeling i Norge ved å ansette Amund Haustveit (50) som ny salgssjef for VA/Industri fra 1.juni.

Produksjonen på Hallingplast

Klokka nærmer seg 07:00 og det er snart vaktskifte på Hallingplast. Stemninga er god inne i produksjonslokalet, og nattens arbeidsteam skal straks overlate spakene til uthvilte kollegaer. Men først en liten fot i bakken: Har den siste vakta gått som planlagt? Er alt i rute? Det er litt å holde på med i en bedrift der produksjonen ligger på gjennomsnittlig 100 tonn i døgnet.

Hallingplast er vinner av Sivaprisen 2019

Tirsdag 21. mai ble Hallingplast hedret med Sivaprisen på 300.000 kroner. Juryen mener selskapet er en inspirasjonskilde til fremtidig innovasjon og industriutvikling i Norge.

Hallingplast velger Addovation og IFS Applications

Hallingplast, en av Norges største og moderne plastrørprodusenter, har inngått avtale med Addovation om implementering av forretningssystemet IFS Applications. Hallingplast har vokst kraftig de siste årene og trenger en ny plattform for å støtte videre vekst.

Hallingplast kandidat til Siva-prisen 2019

Hallingplast AS er blant de fem nominerte som går til finalen for Sivaprisen 2019.  Formålet med Sivaprisen 2019 er å løfte fram et miljø som har utnyttet norske fortrinn og tar disse inn i framtiden.  -Vi er virkelig stolt over å være med i finaleheatet for årets pris, sier daglig leder Steinar Tragethon.

Verkstedet til Hallingplast

Hvis du titter inn vinduet til Hallingplast nattestid, vil du se en fabrikk i full produksjon. Her går maskinene døgnet rundt for å kunne imøtekomme en etterspørsel fra hele verden. Avdelingsleder Sondre Goberg og resten av teamet på verkstedet, sørger for at alt fungerer som det skal til enhver tid. Stopp i produksjonsflyten er kostbart, så her gjelder det å ligge ett skritt foran.

Tett på svensk vannbransje

Hallingplast AB er godt etablert som rørleverandør og systemleverandør av PE i Sverige. Tre år er gått siden Hallingplast AS etablerte sitt svenske søsterselskap. Det har vist seg å være en riktig satsing.

Logistikk og tankearbeid i Kleivi

Det er en lenke av kompetanse som snor seg gjennom bygget på Hallingplast. Alle de ansatte har sin rolle i produksjonen og det er fascinerende å se hvordan råvare beveger seg fremover mot ferdig produkt. Teamet på logistikkavdelingen følger prosessen fra A til Å. Det er her planleggingen og organisering av all vareflyt foregår. Med en fabrikkproduksjon på nærmere 100 tonn i døgnet, blir det litt å styre med.

Klart for tredje generasjon i Hallingplast AS

Brødrene Kåre, Sverre og Anders Tragethon gikk fra årsskiftet inn på eiersiden i hjørnesteinsbedriften Hallingplast AS.  Hver av sønnene til Else og Steinar Tragethon har overtatt 15 prosent av aksjekapitalen, mens foreldrene beholder 55 prosent.

Forventer en «spenstig» spørretime under Hallingtreff

Det kan bli en «spenstig» spørretime under Hallingtreff 2019 når administrerende direktør Julie Brodtkorb i Maskinentreprenørenes Forbund, direktør Toril Hofshagen i Norsk Vann og administrerende direktør Liv Kari Skudal Hansteen i Rådgivende Ingeniørers Forening skal svare etter beste evne innenfor tre hovedkategorier som berører norsk vannbransje.

Takker ja til dialog om plastrør og levetid

Hallingplast og Borealis takker Norsk Vann og Gunnar Mosevoll for det kontante og fyldige svaret på vår artikkel som gikk ut i norsk fagpresse for 2 uker siden. Det skriver markedssjef i Hallingplast, Sverre Tragethon i et tilsvar til Norsk Vann og Gunnar Mosevoll.

Debatt om ledningskvalitet er viktig

I en pressemelding 31. august 2018 går Borealis og Hallingplast ut med kritikk mot en ny Norsk Vann rapport, under overskriften «Reagerer med forundring mot Norsk Vann rapport om plastrør». Faglig debatt er viktig, særlig på et område som har så store konsekvenser som valg av rørmaterialer for vann og avløp. Vi vil med denne artikkelen komme med vårt svar på kritikken.

Årets industribedrift ligger i Hallingdal

Hallingplast AS og daglig leder Steinar Tragethon gikk til topps i EY Entrepreneur Of The Year, kategori Industri, under tirsdagens nasjonale finale i Oslo. Rådgivnings- og revisjonsselskapet EY (tidl. Ernst & Young) arrangerer Entrepreneur Of The Year i 50 land, og det konkurreres i tre kategorier, handel, industri og tjenester.