Kontakt oss
se com

Aktuelt

Aktuelle saker og nyheter fra Hallingplast. Følg også Rørbloggen - der du kan begrave deg i fagartikler om rør og VA-systemer skrevet av erfarne PE-folk. Bli klokere innenfor ditt fagområde og del kompetanse med andre som jobber med det samme som deg. Nye artikler om PE-rør, sjøledninger, konkrete VA-prosjekter og sentrale utviklingstrekk i bransjen publiseres jevnlig, og du får dem til din e-post om du abonnerer.

Hallingtreff med fokus på tidsinnstilte bomber

Mange kommuner har for lite fokus på inn- og utlekking av vann og avløpskummer. En av disse kommunene er Tromsø, som de siste årene virkelig har tatt tak i utfordringene. 10.000 kummer er registrert, og svært mange av dem er i en for dårlig tilstand.

Pressemelding: Lederskifte i Hallingplast AB

Martin Andersson overtar rollen som Daglig Leder i Hallingplast AB fra 1. januar 2021.

Åpningstider gjennom julehøytiden 2020

Hallingplast har siste arbeidsdag før juleferie den 21. desember.

Nå kan du melde deg på Hallingtreff 2021

Påmeldingen til Digitalt Hallingtreff 2021 er åpnet. Arrangørene Hallingplast, Rørinspeksjon Norge (RIN) og Scandinavian Society for Trenchless Technology (SSTT) har valgt plattformen TEAMS med mulighet for toveiskommunikasjon for inntil 300 deltakere under hele treffet onsdag 13. januar. 

Senket nyutviklet vannledning til 220 meters dyp

Hallingplast har utviklet en ny type ferdig vektede PE-rør i større dimensjoner som kan senkes i sjøer og innsjøer uten bruk av betonglodd. Det nye produktet har fått navnet SESU XL og kan produseres i en rekke størrelser.

Ledig stilling: Distriktsansvarlig VA

Vi i Hallingplast trenger å styrke vår salgsorganisasjon for å ta unna økende etterspørsel i det norske markedet. Vi søker derfor ny selger til en hektisk hverdag i vårt salgsteam.

En femåring som står godt på egne ben

Det er allerede fem år siden Hallingplast AS etablerte sin svenske datterbedrift, Hallingplast AB, og det er grunn til å feire en god start som rørleverandør og systemleverandør av PE i Sverige, sier VD Sverre Tragethon.

Styrker laget innen marked og økonomi

Hallingplast har styrket laget med to medarbeidere i sentrale roller for å håndtere fortsatt vekst i selskapet. 1. oktober var økonomisjef Reidar Thorvaldsen og markedsansvarlig Anders Hauge på plass i administrasjonen.

Digitalt Hallingtreff 2021 på dypt vann

Det blir Hallingtreff også i januar 2021, men en annerledes konferanse med stor læringsverdi og gode muligheter for å trimme både talerør og smilemuskler.

Ledig stilling: Industrimekaniker

Vedlikeholdsavdelingen i Hallingplast AS søker ny medarbeider for vedlikehold og utbedring av produksjonsutstyr.

SPAM fra Hallingplast-mail

Vi har beklageligvis hatt en hendelse hvor en 3. part har sendt ut SPAM e-poster til mange av våre kunder og samarbeidspartnere. Utsendt falsk e-post ligner på bildet ovenfor. Vi beklager om du/dere har mottatt slik(e) e-poster fra oss. Hendelsen er stoppet 2. september klokken 10.20.

Fixblock - forankring av PE-ledninger uten å kappe røret!

Forankring av PE-ledninger er nødvendig i mange tilfeller, og da gjelder det å bruke riktige metoder!

Velkommen til to nye medarbeidere i Hallingplast

Både i Norge og Sverige opplever vi økt ordreinngang, og det er derfor hyggelig å ønske velkommen til to nye medarbeidere for å styrke innesalg, kunde- og ordrebehandling i begge land. 

Åpningstider og ferieavvikling i sommer

Vi avvikler ferie og utfører vedlikehold på våre produksjonslinjer uke 29 og 30. Det vil i denne perioden være begrenset utkjøring av varer. Vi treffes på mail og telefon hele sommeren. Ønsker alle våre kunder, samarbeidpartnere og leverandører en riktig god sommer.

Ny versjon av Frialen DAA trykkanboringsklammer!

Frialen lanserer en ny versjon av DAA trykkanboringsklammer for enklere og raskere montering! Klammeret kjennetegnes av det røde håndtaket, som hjelper installatøren til å jobbe mer effektivt, og samtidig sikrer korrekt påmontering hver gang.

Informasjon vedrørende Covid-19

Vi på Hallingplast har også utfordringer ved Korona-viruset Covid-19, og vi må dessverre innføre en del tiltak i tråd med myndighetene sine anbefalinger. Vi følger situasjonen tett, og oppdaterer løpende våre interne råd og retningslinjer, samt følger med på om dette får konsekvenser for dere som kunder og samarbeidspartnere.

Møt oss på årets VA Tour Norge

Hallingplast er blant de 22 leverandørene som er med på årets VA Tour Norge. Rundreisen begynner i Kristiansand 5. mars og deretter følger Bergen 10.mars, Oslo 12, mars, Trondheim 17. mars og Hamar 19.mars.

Toppscore for årets Hallingtreff

Aldri tidligere har tilbakemeldingene etter et Hallingtreff vært mer positive enn i år. Både fabrikkbesøk hos Hallingplast AS på Ål og faglig konferanse på Vestlia Resort på Geilo får toppscore.

300 deltakere hjem med «mye i sekken»

Det 23. Hallingtreff er gjennomført, og foreløpige tilbakemeldinger tyder på at de om lag 300 deltakerne og utstillerne fikk med seg mye spennende «i sekken» hjem.  Aldri tidligere har arrangørene av Hallingtreff ønsket flere deltakere velkommen til faglige og sosiale vannbransjedager i Hallingdal.

Åpningstider gjennom julehøytiden

Hallingplast har siste arbeidsdag før juleferie den 19. desember. Siste dag for lasting av biler er torsdag 19. desember, men vi anbefaler god planlegging slik at alle får det de ønsker i god tid før jul. Vi starter opp igjen med full drift 2. januar 2020.