Kontakt oss
se com fi

Aktuelt

Aktuelle saker og nyheter fra Hallingplast. Følg også Rørbloggen - der du kan begrave deg i fagartikler om rør og VA-systemer skrevet av erfarne PE-folk. Bli klokere innenfor ditt fagområde og del kompetanse med andre som jobber med det samme som deg. Nye artikler om PE-rør, sjøledninger, konkrete VA-prosjekter og sentrale utviklingstrekk i bransjen publiseres jevnlig, og du får dem til din e-post om du abonnerer.

Trainee Hallingdal

Traineeprogrammet Trainee Hallingdal gir nyutdannede med bachelor- eller mastergrad muligheten til å starte karrieren med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter i en eller flere bedrifter i Hallingdal.

Hallingplast utvikler nyskapende rørsystem til fjernvarmenettets nye "termos"

Termosen skal lagre nær kokende varmt vann gjennom sommeren som brukes direkte inn i Oslo sitt fjernvarmenett i vinterhalvåret.

Hallingplast og Haplast inngår samarbeid for å tilby hele Norge 100 prosent tette vannkummer

De norske plastrørprodusentene Hallingplast og Haplast har inngått et samarbeid for å tilby Haplast sine egenutviklede spesialprodukter raskere og rimeligere i hele Norge. 

Varmer byggeplass med flis fra lokal skog

Her prøver Veidekke ut en alternativ type oppvarming av byggeplass, på et nybygg hos Hallingplast AS. En mobil fyrkjele på 800kW varmer opp 40 000 kubikkmeter nybygg hos med varmluft som resirkuleres for størst mulig effektivitet. Energien er fossilfri og kortreist, med flis fra lokal skog. – Veldig spennende. Dette tror vi har en god framtid som byggeplassoppvarming, sier prosjektleder Stein Inge Teigen i Veidekke Bygg.  

Åpningstider i julen

Hallingplast har siste arbeidsdag før juleferie den 22. desember.

Hallingplast satser i Finland

Et utdatert vann- og avløpsnett gjør at Hallingplast ser store muligheter i Finland. Den norske plastrørprodusenten har ansatt Atte Koskinen som selskapets første finske salgssjef.

Ny farge på blå striper til drikkevannsrør

Våre PE100RC drikkevannsrør, som tidligere har hatt mørkeblå fargestriper, vil fremover få lyseblå fargestriper.

Elisabeth Hovda ny materialteknisk sjef i Hallingplast

Elisabeth Hovda er ansatt som materialteknisk sjef i Hallingplast AS. Skal bidra til bedre kvalitet og mer kunnskap i hele verdikjeden, fra råstoff til sveising av sluttprodukt.

Investerer 100 millioner i nytt produksjonsanlegg for resirkulering av rørmaterialer i plast

Næringsminister Jan Christian Vestre la i dag ned grunnsteinen til Hallingplast sitt nye produksjonsanlegg i Ål i Hallingdal. Produksjonsanlegget har en prislapp på 100 millioner kroner og er en ambisiøs satsing på resirkulering av høykvalitets rørmaterialer i plast. 

Erik leder for Hallingplasts satsing på nytt marked

I høst starter Hallingplast AS en satsing på energi- og telekommarkedet. Erik Oraug Lottrup er ansatt som salgs- og produktsjef på det nye fagområdet. – Høy aktivitet, rask utvikling og sterkt fokus på bærekraft. Dette blir spennende, sier Lottrup. Trekkerør i resirkulerte materialer blir et viktig produkt på dette området.

Jonas Hegerholm ny produktsjef VA

Jonas Hegerholm (52) trer inn i en nyopprettet stilling som produktsjef VA i Hallingplast. Hegerholm har lang erfaring med VA-salg til de største entreprenørene fra grossistleddet. Nå blir han et viktig VA-faglig bindeledd i bransjen. Hegerholm peker allerede på særlig to endringer som vil prege bransjen tydelig fremover.

Enorm innsats fra ansatte sikrer at Hallingplast starter opp produksjonen igjen

Hallingplast starter i dag opp produksjonen etter å ha vært hardt rammet av ekstremværet «Hans».

Forsinkelser i leveranser etter ekstremværet “Hans”

Hallingplast ble tirsdag ettermiddag rammet av ekstremværet "Hans" i form av flom innover lager, produksjon og kontorlokaler på Kleivi, Ål i Hallingdal.  

GEROfit REX nå som ISCC PLUS-sertifisert fossilfrie rør

Vår samarbeidspartner Gerodur har nå fått ISCC PLUS-sertifisering. 

JAPI-pipe opp til 1000mm

Vi kan nå levere PE-rør med beskyttelseskappe, JAPI-pipe, i rette lengder opp til 1000mm. 

Produksjonsmetode T-rør i PE100

Å velge feil produksjonsmetode for et T-rør kan være ødeleggende. I denne posten ønsker vi å opplyse om ulike produksjonsmetoder for T-rør i PE100. Det er veldig viktig å velge riktig produksjonsmetode til riktig bruksområde for å sikre langsiktig holdbarhet og pålitelighet for hele rørsystemet. 

God sommer

Vi ønsker alle kunder og samarbeidspartnere en deilig og avslappende sommer, og gleder oss til å ta fatt på høstens oppgaver når vi er tilbake igjen.

Åpningstider påske 2023

Påsker nærmer seg og vi holder påskestengt i uke 14. 

VA Messene 2023

Vi ønsker å invitere alle våre kunder og forretningsforbindelser til VA Messene 2023.

Grønt omstillingsprosjekt mottar 70 millioner

Et løft for den grønne omstillingen i havbruket - 70 millioner i støtte til prosjektet SirkAQ fra Grønn Plattform