Kontakt oss
se com fi

Aktuelt

Aktuelle saker og nyheter fra Hallingplast. Følg også Rørbloggen - der du kan begrave deg i fagartikler om rør og VA-systemer skrevet av erfarne PE-folk. Bli klokere innenfor ditt fagområde og del kompetanse med andre som jobber med det samme som deg. Nye artikler om PE-rør, sjøledninger, konkrete VA-prosjekter og sentrale utviklingstrekk i bransjen publiseres jevnlig, og du får dem til din e-post om du abonnerer.

Åpningstider påske 2023

Påsker nærmer seg og vi holder påskestengt i uke 14. 

VA Messene 2023

Vi ønsker å invitere alle våre kunder og forretningsforbindelser til VA Messene 2023.

Grønt omstillingsprosjekt mottar 70 millioner

Et løft for den grønne omstillingen i havbruket - 70 millioner i støtte til prosjektet SirkAQ fra Grønn Plattform

Åpningstider i julen

Hallingplast har siste arbeidsdag før juleferie den 22. desember.

Årets julegave

Årets julegave går til Barnekreftforeningen Buskerud for deres viktige arbeid med å skape gode rammer for barn og pårørende i en krevende situasjon. 

Ny salgs- og markedssjef i Hallingplast

Hallingplast AS styrker seg på utvikling av salg og marked. Øystein Kolberg (48) er ansatt som salgs- og markedssjef, med særlig ansvar for en viktig side av markedsarbeidet.  

Et steg på veien mot en grønn transportsektor

Innen 2025 skal 7 av Norges største byer ha utslippsfri kommunal bygg- og anleggsnæring, mens øvrige aktører får frem til 2030. For at det grønne skiftet skal realiseres, er vi nødt til å elektrifisere byggeplassen og transportsektoren.

Hallingtreff tilbake i januar – 2024

Nå er Hallingtreff nummer 26 under planlegging. Landets mest tradisjonsrike fagtreff innen vann og avløp blir igjen arrangert i januar – men først i 2024.

Nytt personal- og administrasjonsbygg i Kleivi

Byggingen av nytt personal- og administrasjonsbygg i Kleivi er nå i gang. 

Derfor er massebalanse viktig for sertifisering av fossilfrie PE-rør

Hallingplast har nylig fått ISCC PLUS sertifisering på rør av PE fra biobasert og resirkulert råvare. Massebalanse er viktig for å sikre tiltro og kontroll. Slik virker prinsippet. 

God sommer!

Det har vært en travel og spennende vår, med mye å gjøre på alle avdelinger – og denne våren har vi produsert mer enn noen gang før! Nå tar vi straks sommerferie med god samvittighet.

Gratis e-bok: Undervannledninger – utfordringer og løsningsmuligheter

Last ned vår nye e-bok «Undervannsledninger – utfordringer og løsningsmuligheter».

EcoVadis vurdering

Hallingplast har blitt vurdert av EcoVadis og deler gjerne denne vurderingen med våre kunder.

Påskehilsen fra Hallingplast

God påske til alle våre kunder fra oss i Hallingplast! Vi holder påskestengt i perioden mandag 11. April til mandag 18. April.

Suksess på VA Messene

Fire byer – hundrevis av samtaler med fagfolk. VA messene ble en stor suksess. For Hallingplast ble det en viktig synliggjøring av nyheten Gerodur diffusjonstette PE-rør. 

Hallingtreff gjenåpner for påmelding

Torsdag 3. mars åpner Hallingtreff for en ny runde med påmelding til 25-års jubileet, som arrangeres 13.-15. juni. De nærmere 300 som allerede har meldt seg på behøver ikke foreta seg noe dersom de fortsatt ønsker å delta.

Ny fagbok om undervannsledninger

Nå kan du forhåndsbestille vår nye e-bok "Undervannsledninger – utfordringer og løsningsmuligheter".

Lavere CO2 avtrykk med modulvogntog

Hallingplast tilbyr nå leveranser med modulvogntog fra Sundbrei Transport.

Jørn kommer inn - Odd takker av

Jørn Søderholm er fra 1.januar Hallingplasts nye innholdsprodusent. Han overtar ansvaret for oppdatering av Rørbloggen og redaksjonelle oppdrag knyttet til bedriften og bransjen.

Hallingtreff-jubileet med ny dato

13. - 15. juni er de nye datoene for 25-årsjubileet til Hallingtreff. Dermed kan de nærmere 300 som allerede har meldt seg på til treffet oppleve Ål og Geilo i vårdrakt som et spennende alternativ til vinterlig prakt.