Kontakt oss
se com

Aktuelt

Aktuelle saker og nyheter fra Hallingplast. Følg også Rørbloggen - der du kan begrave deg i fagartikler om rør og VA-systemer skrevet av erfarne PE-folk. Bli klokere innenfor ditt fagområde og del kompetanse med andre som jobber med det samme som deg. Nye artikler om PE-rør, sjøledninger, konkrete VA-prosjekter og sentrale utviklingstrekk i bransjen publiseres jevnlig, og du får dem til din e-post om du abonnerer.

Logistikk og tankearbeid i Kleivi

21.02.2019

Det er en lenke av kompetanse som snor seg gjennom bygget på Hallingplast. Alle de ansatte har sin rolle i produksjonen og det er fascinerende å se hvordan råvare beveger seg fremover mot ferdig produkt. Teamet på logistikkavdelingen følger prosessen fra A til Å. Det er her planleggingen og organisering av all vareflyt foregår. Med en fabrikkproduksjon på nærmere 100 tonn i døgnet, blir det litt å styre med.

Klart for tredje generasjon i Hallingplast AS

23.01.2019

Brødrene Kåre, Sverre og Anders Tragethon gikk fra årsskiftet inn på eiersiden i hjørnesteinsbedriften Hallingplast AS.  Hver av sønnene til Else og Steinar Tragethon har overtatt 15 prosent av aksjekapitalen, mens foreldrene beholder 55 prosent.

Forventer en «spenstig» spørretime under Hallingtreff

07.01.2019

Det kan bli en «spenstig» spørretime under Hallingtreff 2019 når administrerende direktør Julie Brodtkorb i Maskinentreprenørenes Forbund, direktør Toril Hofshagen i Norsk Vann og administrerende direktør Liv Kari Skudal Hansteen i Rådgivende Ingeniørers Forening skal svare etter beste evne innenfor tre hovedkategorier som berører norsk vannbransje.

Takker ja til dialog om plastrør og levetid

20.09.2018

Hallingplast og Borealis takker Norsk Vann og Gunnar Mosevoll for det kontante og fyldige svaret på vår artikkel som gikk ut i norsk fagpresse for 2 uker siden. Det skriver markedssjef i Hallingplast, Sverre Tragethon i et tilsvar til Norsk Vann og Gunnar Mosevoll.

Debatt om ledningskvalitet er viktig

06.09.2018

I en pressemelding 31. august 2018 går Borealis og Hallingplast ut med kritikk mot en ny Norsk Vann rapport, under overskriften «Reagerer med forundring mot Norsk Vann rapport om plastrør». Faglig debatt er viktig, særlig på et område som har så store konsekvenser som valg av rørmaterialer for vann og avløp. Vi vil med denne artikkelen komme med vårt svar på kritikken

Årets industribedrift ligger i Hallingdal

30.11.2017

Hallingplast AS og daglig leder Steinar Tragethon gikk til topps i EY Entrepreneur Of The Year, kategori Industri, under tirsdagens nasjonale finale i Oslo. Rådgivnings- og revisjonsselskapet EY (tidl. Ernst & Young) arrangerer Entrepreneur Of The Year i 50 land, og det konkurreres i tre kategorier, handel, industri og tjenester.