Kontakt oss
se com

Aktuelt

Aktuelle saker og nyheter fra Hallingplast. Følg også Rørbloggen - der du kan begrave deg i fagartikler om rør og VA-systemer skrevet av erfarne PE-folk. Bli klokere innenfor ditt fagområde og del kompetanse med andre som jobber med det samme som deg. Nye artikler om PE-rør, sjøledninger, konkrete VA-prosjekter og sentrale utviklingstrekk i bransjen publiseres jevnlig, og du får dem til din e-post om du abonnerer.

SPAM fra Hallingplast-mail

Vi har beklageligvis hatt en hendelse hvor en 3. part har sendt ut SPAM e-poster til mange av våre kunder og samarbeidspartnere. Utsendt falsk e-post ligner på bildet ovenfor. Vi beklager om du/dere har mottatt slik(e) e-poster fra oss. Hendelsen er stoppet 2. september klokken 10.20.

Fixblock - forankring av PE-ledninger uten å kappe røret!

Forankring av PE-ledninger er nødvendig i mange tilfeller, og da gjelder det å bruke riktige metoder!

Velkommen til to nye medarbeidere i Hallingplast

Både i Norge og Sverige opplever vi økt ordreinngang, og det er derfor hyggelig å ønske velkommen til to nye medarbeidere for å styrke innesalg, kunde- og ordrebehandling i begge land. 

Åpningstider og ferieavvikling i sommer

Vi avvikler ferie og utfører vedlikehold på våre produksjonslinjer uke 29 og 30. Det vil i denne perioden være begrenset utkjøring av varer. Vi treffes på mail og telefon hele sommeren. Ønsker alle våre kunder, samarbeidpartnere og leverandører en riktig god sommer.

Ny versjon av Frialen DAA trykkanboringsklammer!

Frialen lanserer en ny versjon av DAA trykkanboringsklammer for enklere og raskere montering! Klammeret kjennetegnes av det røde håndtaket, som hjelper installatøren til å jobbe mer effektivt, og samtidig sikrer korrekt påmontering hver gang.

Informasjon vedrørende Covid-19

Vi på Hallingplast har også utfordringer ved Korona-viruset Covid-19, og vi må dessverre innføre en del tiltak i tråd med myndighetene sine anbefalinger. Vi følger situasjonen tett, og oppdaterer løpende våre interne råd og retningslinjer, samt følger med på om dette får konsekvenser for dere som kunder og samarbeidspartnere.

Møt oss på årets VA Tour Norge

Hallingplast er blant de 22 leverandørene som er med på årets VA Tour Norge. Rundreisen begynner i Kristiansand 5. mars og deretter følger Bergen 10.mars, Oslo 12, mars, Trondheim 17. mars og Hamar 19.mars.

Toppscore for årets Hallingtreff

Aldri tidligere har tilbakemeldingene etter et Hallingtreff vært mer positive enn i år. Både fabrikkbesøk hos Hallingplast AS på Ål og faglig konferanse på Vestlia Resort på Geilo får toppscore.

300 deltakere hjem med «mye i sekken»

Det 23. Hallingtreff er gjennomført, og foreløpige tilbakemeldinger tyder på at de om lag 300 deltakerne og utstillerne fikk med seg mye spennende «i sekken» hjem.  Aldri tidligere har arrangørene av Hallingtreff ønsket flere deltakere velkommen til faglige og sosiale vannbransjedager i Hallingdal.

Åpningstider gjennom julehøytiden

Hallingplast har siste arbeidsdag før juleferie den 19. desember. Siste dag for lasting av biler er torsdag 19. desember, men vi anbefaler god planlegging slik at alle får det de ønsker i god tid før jul. Vi starter opp igjen med full drift 2. januar 2020. 

Påmeldingene strømmer inn

Påmeldingene til Hallingtreff 2020 strømmer inn og er i begynnelsen av november allerede oppe i 170, inkludert utstillere og foredragsholdere.  Totalt er det plass til 280 deltakere, og alt tyder på at også neste års Hallingtreff blir fulltegnet.

Påmeldingen åpner - Kom og kjenn på Hallingtreff-atmosfæren!

Tirsdag 15.oktober åpner påmeldingen til Hallingtreff 2020. Da er det bare å gå inn på den rette linken og melde seg på treffet som så ofte omtales som vannbransjens tankesmie. Her er det plass til 280 deltakere, inklusive representanter fra 20 utstillere.

På Lab´n i Kleivi

Det er en skarp høstdag i Kleivi og det myldrer av aktivitet inne på fabrikken. Produksjonen av rør går sin vante gang og pakkes for utsendelse til hele verden. Men, før den tid skal både råvarer og ferdige produkt innom laboratoriet på Hallingplast. Her er det Rolf, Øivind  og Henry som sørger for at alt er som det skal. 

Vi inviterer til Åpen dag

I forbindelse med vårt 50 års jubileum - ønsker vi å invitere til Åpen dag på fabrikken i Kleivi.

Hallingplast etablerer salgskontor i Oslo

Fra august åpner Oslo-kontoret. Det er seniorrådgiver Roar Sannem, og Salgssjef VA/ Industri Amund Haustveit som stort sett vil være å treffe her.

Hallingplast - Infrastruktur for fremtiden

Ny brosjyre: Hallingplast - Infrastruktur for fremtiden

Åpningstider og ferieavvikling

Vi avvikler ferie og utfører vedlikehold på våre produksjonslinjer uke 29 & 30. Det vil i denne perioden være begrenset utkjøring av varer. Vi treffes på mail og telefon hele sommeren. Ønsker alle våre kunder, samarbeidpartnere og leverandører en riktig god sommer.

Jubilant i skole for bærekraftig infrastruktur

-Hallingplast er ikke bare en bedrift, - det er også en skole for bærekraftig infrastruktur. Bedriften har hatt en rekke læremestre som har vært flink til å hente kompetanse både blant egne medarbeidere, kunder og leverandører gjennom gode dialoger.

Hallingplast ansetter salgssjef VA/Industri

Hallingplast fortsetter sin solide vekst og styrker sin salgsavdeling i Norge ved å ansette Amund Haustveit (50) som ny salgssjef for VA/Industri fra 1.juni.

Produksjonen på Hallingplast

Klokka nærmer seg 07:00 og det er snart vaktskifte på Hallingplast. Stemninga er god inne i produksjonslokalet, og nattens arbeidsteam skal straks overlate spakene til uthvilte kollegaer. Men først en liten fot i bakken: Har den siste vakta gått som planlagt? Er alt i rute? Det er litt å holde på med i en bedrift der produksjonen ligger på gjennomsnittlig 100 tonn i døgnet.