Kontakt oss
se com

Aktuelt

Aktuelle saker og nyheter fra Hallingplast. Følg også Rørbloggen - der du kan begrave deg i fagartikler om rør og VA-systemer skrevet av erfarne PE-folk. Bli klokere innenfor ditt fagområde og del kompetanse med andre som jobber med det samme som deg. Nye artikler om PE-rør, sjøledninger, konkrete VA-prosjekter og sentrale utviklingstrekk i bransjen publiseres jevnlig, og du får dem til din e-post om du abonnerer.

Hallingplast styrker salg- og markedsavdelingen

Snorre Fladberg (46) er på plass i Hallingplast for å forsterke bedriftens salgs- og markedsavdeling. Dermed får salgssjef Amund Haustveit en erfaren kollega i en aktiv salgsorganisasjon som opplever god vekst.

Redusert tilgjengelighet på råvarer, og stigende priser!

Som sikkert de fleste har fått med seg, har det vært sterkt økende priser på alle råvarer så langt i 2021.

Hallingplast har utviklet digital måltabell for PE Trykkrør

Finn rørdimensjoner og flensemål med den digitale måltabellen for PE Trykkrør.

Hallingplast AB flyttar!

Vi fortsätter vår satsning på Sverige med att flytta in i nya kontor och lagerlokaler i Stora Höga, strax söder om Stenungsund.

Må unngå infrastruktur-krise midt i pandemien

-Selv om vi er mer adskilt enn før stopper ikke forfallet på ledningsnettet. Det er viktig at vi unngår en infrastrukturkrise midt i en pandemi. Det sa daglig leder i Hallingplast AS, Steinar Tragethon, da han i formiddag åpnet det 24. Hallingtreff. Treffet arrangeres i år digitalt, med drøyt 250 deltakere.

Fra ledningsfornyelse til kvalitetssikring

Guro Langslet Lilleslåtten (31) er på plass som ny medarbeider i Hallingplast AS. Med sin kjemi-utdannelse blir hun tilknyttet laboratoriet med oppgaver innen kvalitetssikring. Dette er en viktig funksjon i produksjonsprosessen, og Guro ser fram til spennende oppgaver.

Årets julegave 2020

Hallingplast AS har lang tradisjon for å gi en julegave til en veldedig organisasjon. Istedenfor å bruke penger på en hilsen til kunder og forretningspartnere, går en større sum til en organisasjon eller et prosjekt som ønsker å gjøre en forskjell.

Nå er Hallingplast også mellom to permer

Historien om Hallingplast er samlet mellom to permer i det som er blitt en flott gavebok, illustrert med mange historiske bilder og fortellinger.

Ledig stilling: Logistikkmedarbeider/truckfører

Vi søker etter en dedikert logistikkmedarbeider med god ordenssans og stort engasjement. Du må ha truckførerbevis og erfaring som truckfører, og du må kunne kommunisere på norsk både muntlig og skriftlig. Du må kunne jobbe i en skiftordning med dag- og kveldsskift.

Hallingtreff med fokus på tidsinnstilte bomber

Mange kommuner har for lite fokus på inn- og utlekking av vann og avløpskummer. En av disse kommunene er Tromsø, som de siste årene virkelig har tatt tak i utfordringene. 10.000 kummer er registrert, og svært mange av dem er i en for dårlig tilstand.

Pressemelding: Lederskifte i Hallingplast AB

Martin Andersson overtar rollen som Daglig Leder i Hallingplast AB fra 1. januar 2021.

Åpningstider gjennom julehøytiden 2020

Hallingplast har siste arbeidsdag før juleferie den 21. desember.

Nå kan du melde deg på Hallingtreff 2021

Påmeldingen til Digitalt Hallingtreff 2021 er åpnet. Arrangørene Hallingplast, Rørinspeksjon Norge (RIN) og Scandinavian Society for Trenchless Technology (SSTT) har valgt plattformen TEAMS med mulighet for toveiskommunikasjon for inntil 300 deltakere under hele treffet onsdag 13. januar. 

Senket nyutviklet vannledning til 220 meters dyp

Hallingplast har utviklet en ny type ferdig vektede PE-rør i større dimensjoner som kan senkes i sjøer og innsjøer uten bruk av betonglodd. Det nye produktet har fått navnet SESU XL og kan produseres i en rekke størrelser.

Ledig stilling: Distriktsansvarlig VA

Vi i Hallingplast trenger å styrke vår salgsorganisasjon for å ta unna økende etterspørsel i det norske markedet. Vi søker derfor ny selger til en hektisk hverdag i vårt salgsteam.

En femåring som står godt på egne ben

Det er allerede fem år siden Hallingplast AS etablerte sin svenske datterbedrift, Hallingplast AB, og det er grunn til å feire en god start som rørleverandør og systemleverandør av PE i Sverige, sier VD Sverre Tragethon.

Styrker laget innen marked og økonomi

Hallingplast har styrket laget med to medarbeidere i sentrale roller for å håndtere fortsatt vekst i selskapet. 1. oktober var økonomisjef Reidar Thorvaldsen og markedsansvarlig Anders Hauge på plass i administrasjonen.

Digitalt Hallingtreff 2021 på dypt vann

Det blir Hallingtreff også i januar 2021, men en annerledes konferanse med stor læringsverdi og gode muligheter for å trimme både talerør og smilemuskler.

Ledig stilling: Industrimekaniker

Vedlikeholdsavdelingen i Hallingplast AS søker ny medarbeider for vedlikehold og utbedring av produksjonsutstyr.

SPAM fra Hallingplast-mail

Vi har beklageligvis hatt en hendelse hvor en 3. part har sendt ut SPAM e-poster til mange av våre kunder og samarbeidspartnere. Utsendt falsk e-post ligner på bildet ovenfor. Vi beklager om du/dere har mottatt slik(e) e-poster fra oss. Hendelsen er stoppet 2. september klokken 10.20.