Kontakt oss
se com

Aktuelt

Aktuelle saker og nyheter fra Hallingplast. Følg også Rørbloggen - der du kan begrave deg i fagartikler om rør og VA-systemer skrevet av erfarne PE-folk. Bli klokere innenfor ditt fagområde og del kompetanse med andre som jobber med det samme som deg. Nye artikler om PE-rør, sjøledninger, konkrete VA-prosjekter og sentrale utviklingstrekk i bransjen publiseres jevnlig, og du får dem til din e-post om du abonnerer.

Hallingplast lanserer nytt diffusjonstett rør for vann

For å bli en enda mer komplett leverandør på PE trykkrørsystemer har Hallingplast nå innledet et samarbeid med den tyske rørprodusenten Gerodur. Gjennom dette samarbeidet kan Hallingplast tilby diffusjonstette rør av typen Gerofit REX til det norske og svenske markedet.

Påmeldingene strømmer inn til Hallingtreff

Interessen for Hallingtreffs 25 års markering er stor. Onsdag ble det åpnet for påmelding og i løpet av noen få timer hadde 135 deltakere og utstillere meldt seg på.  Påmeldingene fortsatte i godt driv også torsdag, og dermed tyder mye på at treffet blir fulltegnet.

Attraktive lærlingplasser hos Hallingplast

Kjell-Arne Teigen (19) er en av tre elever ved Ål vgs som fikk læreplass som produksjonstekniker hos Hallingplast i sommer. Kjell-Arne valgte industriteknologi fordi det vil gi han muligheten til å få relevant erfaring for utdanningen han ønsker å ta senere i livet.

Besøk fra NHO

Mandag 30. august fikk Hallingplast storfint besøk av Administrerende direktør Ole Erik Almlid og Regiondirektør Nina Solli i NHO. 

Frialen DAA anboringsklammer - Enkelt, raskt og sikkert

Hallingplast tilbyr nå Frialen DAA anboringsklammer. Trykkanboringsklammer som elektrosveises har lenge vært benyttet på PE-ledninger. Med den nye versjonen som Hallingplast nå tilbyr, reduseres monteringstiden til det halve. Her er det enklere, raskere og sikrere med den nye «click on» metoden. 

Fabrikksjef som gjerne skulle begynt i Hallingplast tidligere

9.juli takket fabrikksjef Bjørn Sorteberg for seg i Hallingplast. Det var en dag preget av vemod og nærmest sorg for en mann som ble hentet inn for å lede en omstrukturering og avlaste daglig leder med en rekke arbeidsoppgaver.

Messeaktivitet høsten 2021

Endelig begynner hverdagen å bevege seg mot "normalen" og vi deltar på flere ulike messer og fagtreff utover høsten 2021. 

Hallingplast kan endelig tilby 800mm JAPI-pipe

JAPI-pipe er et PE-rør med PP beskyttelseskappe som beskytter røret mot skader som kan oppstå under installasjon, og gir ett ripefritt rør.

Ny Hallingplast-epoke med tredje generasjon Tragethon

Sverre Tragethon (35) har overtatt stafettpinnen som daglig leder i Hallingplast AS etter sin far Steinar. Dermed innledes en ny epoke, der tredje generasjon Tragethon nå skal utvikle den solide bedriften i Hallingdal videre.

Ny Hallingplast-epoke med tredje generasjon Tragethon

Sverre Tragethon (35) har overtatt stafettpinnen som daglig leder i Hallingplast AS etter sin far Steinar. Dermed innledes en ny epoke, der tredje generasjon Tragethon nå skal utvikle den solide bedriften i Hallingdal videre.

Leveranse av 6.260mtr COEX Kabelrør til Danmark

6.260mtr PE100 COEX Kabelrør fraktes med 12 lastebiler fra Ål i Hallingdal til Aggersund i Danmark.

Mønstrer av etter 40 år med rør

I en alder av 71 år er tiden kommet for å mønstre av etter snaue 15 år i Hallingplast og totalt drøyt 40 år med rør. Onsdag 16.juni var den offisielle datoen, og samme dag mønstret Roar Sannem på i sin Bavaria 30 fots seilbåt for seilas til hjemlige trakter, - Bergen.  

Hallingplast styrker salg- og markedsavdelingen

Snorre Fladberg (46) er på plass i Hallingplast for å forsterke bedriftens salgs- og markedsavdeling. Dermed får salgssjef Amund Haustveit en erfaren kollega i en aktiv salgsorganisasjon som opplever god vekst.

Redusert tilgjengelighet på råvarer, og stigende priser!

Som sikkert de fleste har fått med seg, har det vært sterkt økende priser på alle råvarer så langt i 2021.

Hallingplast har utviklet digital måltabell for PE Trykkrør

Finn rørdimensjoner og flensemål med den digitale måltabellen for PE Trykkrør.

Hallingplast AB flyttar!

Vi fortsätter vår satsning på Sverige med att flytta in i nya kontor och lagerlokaler i Stora Höga, strax söder om Stenungsund.

Må unngå infrastruktur-krise midt i pandemien

-Selv om vi er mer adskilt enn før stopper ikke forfallet på ledningsnettet. Det er viktig at vi unngår en infrastrukturkrise midt i en pandemi. Det sa daglig leder i Hallingplast AS, Steinar Tragethon, da han i formiddag åpnet det 24. Hallingtreff. Treffet arrangeres i år digitalt, med drøyt 250 deltakere.

Fra ledningsfornyelse til kvalitetssikring

Guro Langslet Lilleslåtten (31) er på plass som ny medarbeider i Hallingplast AS. Med sin kjemi-utdannelse blir hun tilknyttet laboratoriet med oppgaver innen kvalitetssikring. Dette er en viktig funksjon i produksjonsprosessen, og Guro ser fram til spennende oppgaver.

Årets julegave 2020

Hallingplast AS har lang tradisjon for å gi en julegave til en veldedig organisasjon. Istedenfor å bruke penger på en hilsen til kunder og forretningspartnere, går en større sum til en organisasjon eller et prosjekt som ønsker å gjøre en forskjell.

Nå er Hallingplast også mellom to permer

Historien om Hallingplast er samlet mellom to permer i det som er blitt en flott gavebok, illustrert med mange historiske bilder og fortellinger.