Kontakt oss
se com

Aktuelt

Aktuelle saker og nyheter fra Hallingplast. Følg også Rørbloggen - der du kan begrave deg i fagartikler om rør og VA-systemer skrevet av erfarne PE-folk. Bli klokere innenfor ditt fagområde og del kompetanse med andre som jobber med det samme som deg. Nye artikler om PE-rør, sjøledninger, konkrete VA-prosjekter og sentrale utviklingstrekk i bransjen publiseres jevnlig, og du får dem til din e-post om du abonnerer.

Gratis e-bok: Undervannledninger – utfordringer og løsningsmuligheter

Last ned vår nye e-bok «Undervannsledninger – utfordringer og løsningsmuligheter».

EcoVadis vurdering

Hallingplast har blitt vurdert av EcoVadis og deler gjerne denne vurderingen med våre kunder.

Påskehilsen fra Hallingplast

God påske til alle våre kunder fra oss i Hallingplast! Vi holder påskestengt i perioden mandag 11. April til mandag 18. April.

Suksess på VA Messene

Fire byer – hundrevis av samtaler med fagfolk. VA messene ble en stor suksess. For Hallingplast ble det en viktig synliggjøring av nyheten Gerodur diffusjonstette PE-rør. 

Hallingtreff gjenåpner for påmelding

Torsdag 3. mars åpner Hallingtreff for en ny runde med påmelding til 25-års jubileet, som arrangeres 13.-15. juni. De nærmere 300 som allerede har meldt seg på behøver ikke foreta seg noe dersom de fortsatt ønsker å delta.

Ny fagbok om undervannsledninger

Nå kan du forhåndsbestille vår nye e-bok "Undervannsledninger – utfordringer og løsningsmuligheter".

Lavere CO2 avtrykk med modulvogntog

Hallingplast tilbyr nå leveranser med modulvogntog fra Sundbrei Transport.

Jørn kommer inn - Odd takker av

Jørn Søderholm er fra 1.januar Hallingplasts nye innholdsprodusent. Han overtar ansvaret for oppdatering av Rørbloggen og redaksjonelle oppdrag knyttet til bedriften og bransjen.

Hallingtreff-jubileet med ny dato

13. - 15. juni er de nye datoene for 25-årsjubileet til Hallingtreff. Dermed kan de nærmere 300 som allerede har meldt seg på til treffet oppleve Ål og Geilo i vårdrakt som et spennende alternativ til vinterlig prakt.

Sverre oppsummerer 2021

2021 har vært året med ustabile råvaremarkeder og fraktruter, samt kraftig økende priser på alt av innsatsmateriell. Dette har vært tilfelle for de aller fleste materialer, og økningene har vært så store at det har vært merkbart i alle ledd i verdikjeden.

Årets julegave 2021

Årets julegave går til Sonja Victorias Stiftelse for deres viktige arbeid med å skape gode rammer for barn på sykehus i Norge.

Hallingtreff-jubileet utsettes

25 årsjubileet til Hallingtreff som skulle vært arrangert 10.-12. januar er vedtatt utsatt. -Med bakgrunn i de nye, nasjonale smitteverntiltakene fra Regjeringen mener vi det er riktig å utsette vår jubileumsmarkering, sier daglig leder i Hallingplast AS, Sverre Tragethon.

Hallingplast lanserer nytt diffusjonstett rør for vann

For å bli en enda mer komplett leverandør på PE trykkrørsystemer har Hallingplast nå innledet et samarbeid med den tyske rørprodusenten Gerodur. Gjennom dette samarbeidet kan Hallingplast tilby diffusjonstette rør av typen Gerofit REX til det norske og svenske markedet.

Påmeldingene strømmer inn til Hallingtreff

Interessen for Hallingtreffs 25 års markering er stor. Onsdag ble det åpnet for påmelding og i løpet av noen få timer hadde 135 deltakere og utstillere meldt seg på.  Påmeldingene fortsatte i godt driv også torsdag, og dermed tyder mye på at treffet blir fulltegnet.

Attraktive lærlingplasser hos Hallingplast

Kjell-Arne Teigen (19) er en av tre elever ved Ål vgs som fikk læreplass som produksjonstekniker hos Hallingplast i sommer. Kjell-Arne valgte industriteknologi fordi det vil gi han muligheten til å få relevant erfaring for utdanningen han ønsker å ta senere i livet.

Besøk fra NHO

Mandag 30. august fikk Hallingplast storfint besøk av Administrerende direktør Ole Erik Almlid og Regiondirektør Nina Solli i NHO. 

Frialen DAA anboringsklammer - Enkelt, raskt og sikkert

Hallingplast tilbyr nå Frialen DAA anboringsklammer. Trykkanboringsklammer som elektrosveises har lenge vært benyttet på PE-ledninger. Med den nye versjonen som Hallingplast nå tilbyr, reduseres monteringstiden til det halve. Her er det enklere, raskere og sikrere med den nye «click on» metoden. 

Fabrikksjef som gjerne skulle begynt i Hallingplast tidligere

9.juli takket fabrikksjef Bjørn Sorteberg for seg i Hallingplast. Det var en dag preget av vemod og nærmest sorg for en mann som ble hentet inn for å lede en omstrukturering og avlaste daglig leder med en rekke arbeidsoppgaver.

Messeaktivitet høsten 2021

Endelig begynner hverdagen å bevege seg mot "normalen" og vi deltar på flere ulike messer og fagtreff utover høsten 2021. 

Hallingplast kan endelig tilby 800mm JAPI-pipe

JAPI-pipe er et PE-rør med PP beskyttelseskappe som beskytter røret mot skader som kan oppstå under installasjon, og gir ett ripefritt rør.