Kontakt oss
se com

Aktuelt

Aktuelle saker og nyheter fra Hallingplast. Følg også Rørbloggen - der du kan begrave deg i fagartikler om rør og VA-systemer skrevet av erfarne PE-folk. Bli klokere innenfor ditt fagområde og del kompetanse med andre som jobber med det samme som deg. Nye artikler om PE-rør, sjøledninger, konkrete VA-prosjekter og sentrale utviklingstrekk i bransjen publiseres jevnlig, og du får dem til din e-post om du abonnerer.

Hallingplast velger Addovation og IFS Applications

20.05.2019

Hallingplast, en av Norges største og moderne plastrørprodusenter, har inngått avtale med Addovation om implementering av forretningssystemet IFS Applications. Hallingplast har vokst kraftig de siste årene og trenger en ny plattform for å støtte videre vekst.

Hallingplast kandidat til Siva-prisen 2019

07.05.2019

Hallingplast AS er blant de fem nominerte som går til finalen for Sivaprisen 2019.  Formålet med Sivaprisen 2019 er å løfte fram et miljø som har utnyttet norske fortrinn og tar disse inn i framtiden.  -Vi er virkelig stolt over å være med i finaleheatet for årets pris, sier daglig leder Steinar Tragethon.

Verkstedet til Hallingplast

12.04.2019

Hvis du titter inn vinduet til Hallingplast nattestid, vil du se en fabrikk i full produksjon. Her går maskinene døgnet rundt for å kunne imøtekomme en etterspørsel fra hele verden. Avdelingsleder Sondre Goberg og resten av teamet på verkstedet, sørger for at alt fungerer som det skal til enhver tid. Stopp i produksjonsflyten er kostbart, så her gjelder det å ligge ett skritt foran.

Tett på svensk vannbransje

27.03.2019

Hallingplast AB er godt etablert som rørleverandør og systemleverandør av PE i Sverige. Tre år er gått siden Hallingplast AS etablerte sitt svenske søsterselskap. Det har vist seg å være en riktig satsing.

Logistikk og tankearbeid i Kleivi

21.02.2019

Det er en lenke av kompetanse som snor seg gjennom bygget på Hallingplast. Alle de ansatte har sin rolle i produksjonen og det er fascinerende å se hvordan råvare beveger seg fremover mot ferdig produkt. Teamet på logistikkavdelingen følger prosessen fra A til Å. Det er her planleggingen og organisering av all vareflyt foregår. Med en fabrikkproduksjon på nærmere 100 tonn i døgnet, blir det litt å styre med.

Klart for tredje generasjon i Hallingplast AS

23.01.2019

Brødrene Kåre, Sverre og Anders Tragethon gikk fra årsskiftet inn på eiersiden i hjørnesteinsbedriften Hallingplast AS.  Hver av sønnene til Else og Steinar Tragethon har overtatt 15 prosent av aksjekapitalen, mens foreldrene beholder 55 prosent.

Forventer en «spenstig» spørretime under Hallingtreff

07.01.2019

Det kan bli en «spenstig» spørretime under Hallingtreff 2019 når administrerende direktør Julie Brodtkorb i Maskinentreprenørenes Forbund, direktør Toril Hofshagen i Norsk Vann og administrerende direktør Liv Kari Skudal Hansteen i Rådgivende Ingeniørers Forening skal svare etter beste evne innenfor tre hovedkategorier som berører norsk vannbransje.

Takker ja til dialog om plastrør og levetid

20.09.2018

Hallingplast og Borealis takker Norsk Vann og Gunnar Mosevoll for det kontante og fyldige svaret på vår artikkel som gikk ut i norsk fagpresse for 2 uker siden. Det skriver markedssjef i Hallingplast, Sverre Tragethon i et tilsvar til Norsk Vann og Gunnar Mosevoll.

Debatt om ledningskvalitet er viktig

06.09.2018

I en pressemelding 31. august 2018 går Borealis og Hallingplast ut med kritikk mot en ny Norsk Vann rapport, under overskriften «Reagerer med forundring mot Norsk Vann rapport om plastrør». Faglig debatt er viktig, særlig på et område som har så store konsekvenser som valg av rørmaterialer for vann og avløp. Vi vil med denne artikkelen komme med vårt svar på kritikken

Årets industribedrift ligger i Hallingdal

30.11.2017

Hallingplast AS og daglig leder Steinar Tragethon gikk til topps i EY Entrepreneur Of The Year, kategori Industri, under tirsdagens nasjonale finale i Oslo. Rådgivnings- og revisjonsselskapet EY (tidl. Ernst & Young) arrangerer Entrepreneur Of The Year i 50 land, og det konkurreres i tre kategorier, handel, industri og tjenester.