(Foto: H3 Vannkraft)

Hallingplast leverer PE-trykkrør, skjøtemateriell, overganger og luftrør til småkraft og mikrokraftverk. Våre PE-rør har egenskaper som gjør dem særlig godt egnet til vannkraft. Våre kunder er kraftverk, grossister og sveisefirmaer. 

Ikke behov for nedgraving

PE-rør tåler ekstremvær, er korrosjonsfrie og er fleksible selv ved lave temperaturer. Egenskaper som gjør at PE rør ofte legges oppe på terrenget. Installasjonen går raskere og blir naturligvis langt rimeligere enn om det må sprenges og graves for å legge rørgater.

Flenseforbindelser for høye trykk

Standard flenseforbindelser er ofte ikke dimensjonert til det høye trykket i et vannkraftverk. Sammen med Reinert Ritz i Tyskland leverer vi flenseforbindelser i store dimensjoner som tåler spesielt høye trykk. 

20 års erfaring til din disposisjon

Hallingplast har vært leverandør til vannkraft i over 20 år og deler gjerne av våre erfaringer. Beregning av dimensjoner eller å finne smarte løsninger for tilkoblinger som gjør installasjonen enklere eller rimeligere er eksempler på hva vi hjelper våre kunder med.

Nysgjerrig på hva vi kan tilby?

Send oss en henvendelse så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale.

Om Hallingplast

Hallingplast AS ekstruderer rør og profiler i ulike plastmaterialer, med hovedvekt på Polyetylen (PE) og Polypropylen (PP).
Gjennom samarbeid med noen av Europas fremste aktører innen plastbearbeiding, tilbyr vi ett komplett sortiment med rørdeler og tilbehør.

Les mer om Hallingplast ›

Umbraco CMS fra MarkedsPartner